За BeOrange

top-img-about

Създадохме марката BeOrange, за да предложим здравословна и качествена храна за всяко време на деня.

В динамичното ежедневие, най-често поради липса на време, се случва да правим компромис с качеството на храната, която хапваме.

През деня, най-често се храним забързано на работното място или пътувайки за някъде. Вечер обикновено не остава време за готвене и се храним с полуготови храни, претоплени набързо.

В BeOrange ще предложим:

Грижа към клиента и храната

Подбираме внимателно рецепите, които използваме, за да предложим хапване, което е:

 • Здравословно
  Без пържене и тежки мазнини, с много свежи плодове и зеленчуци. Приготвени с внимание, любов и грижа към детайлите.
 • Вкусно
  Замесена и разточена от нас златисто изпечена тортиля (от пшеница, лимец или царевица), съчетана с плънка от пиле, прошуто или вегетариански вариант. Салата с леко препечени зеленчуци или киноа и орехи. Всеки наш продукт е съобразен с желанието и вкуса на клиента и приготвен на място след поръчката.
 • Прясно приготвено
  Подготвяме храната, след като получим поръчката. Поръчайте на място или онлайн и вижте как подготвяме храната. Това  гарантира на клиентите, че вкуса, свежестта и полезните съставки на продуктите ще достигнат до тях.
 • Приготвено от подбрани продукти
  Подбираме доставчиците на продукти, с които работим и следим за качеството. Стараем се да работим с местни производители и продукти. На страницата какви продукти използваме, може да се запознаете с част от производителите на продуктите, които използваме.
 • В съчетание с фреш
  Фрешът или както предпочитаме да го наричаме „Прясно изцеден сок“ е най-полезен, когато се консумира до 20-30 минути след като е приготвен. Използваме нежни към плодовете машини на ниски обороти, които запазват максимално качествата на плода. Приготвяме фрешовете, след като получим поръчка.

Грижа за природата и здравето

Работим с щадящи природата и здравето продукти и консумативи. Използваме хартиени и картонени чашки, кутийки и торбички.

Фрешовете от един литър за дома или офиса ще Ви бъдат доставени в стъклени бутилки, както в едно не толкова далечно минало :)

Заменяме пълно за празно, като при следващата поръчка, заменяме пълната за празната безплатно.

Освен с грижа към природата, използваме стъклени бутилки и с грижа за здравето на нашите клиенти.

Доказано е, че пластмасовите бутилки и съдове, в които се продават храни и напитки, съдържат Бисфенол А. Това синтетично химично вещество пречи на хормоналната система – учените го свързват с рака на гърдата и рака на матката, може да доведе до спонтанен аборт и носи сериозна опасност за детското развитие. Киселините от прясно изцедените плодове, могат да засилят отделянето на вредни елементи от пластмасата.

Използвайки стъклени бутилки за еднократна употреба, пазим природата и здравето си!

 

Новите технологии за една по добра услуга

С цел да предоставим на нашите клиенти една по-добра услуга при поръчката и доставката, създадохме иновативен сайт и начин за поръчка:

 

 • Виждаш как приготвяме храната
  Поръчваш хапване от дома, лежиш си спокойно на дивана и гледаш онлайн на живо как готвим поръчката.Ние държим клиентите ни да знаят какво хапват, какви продукти влагаме и по какъв начин ги използваме.Решихме че при онлайн поръчка, клиента трябва да получи същата услуга, както когато е на място!
 • Проследяваш онлайн пътя на доставчика
  Не обичаш да чакаш в неизвестност, когато си гладен?Имаме решение за този проблем!След като сме сготвили поръчката, клиентът проследява онлайн пътя на куриера до адреса.Знаеш кога ще дойда храната!Можеш да пресрешнеш доставчика или да го насочиш към адреса!
 • Мобилно приложение за поръчка на хапване
  Кой казва че поръчката на хапване, може да става само от дома?Използвай мобилното приложение на BeOrange и поръчай хапване на работното място, в университета или училище, в парка или на спирката!Възползвай се от новите оферти и промоции!Всичката свежест на BeOrange на един клик в телефона ти!

  order.process5